25 Ağustos 2011 Perşembe

Evinizi dekore ederken dikkat edin

Evinizi dekore ederken bir standart ve düzenleme yapmalısınız. Ev dekorasyonu kolay bir iş değildir. Aynı zamanda hatalarını telafi etmekte zordur. Örneğin deseni veya rengi uymayan bir duvar kağıdı tüm dekorasyonun güzelliğini bozacak ve telafisi de hayli zor olacaktır. Bu yüzden bazı ipuçlarını değerlendirmekte fayda var.

Öncelikle seçeceğiniz mobilyalar sizin tarzınızı yansıtmalı ve bunun yanında rahat ve işlevsel olamalılar. Güzel görünen ancak rahatsız mobilyalar size huzur vermeyecektir.

Aydınlatma ev dekorasyonu için vazgeçilmez bir unsurdur. Çeşitli avizeler, abajurlar ve mumlar ile evinizi mümkün olduğunca aydınlatın. Bu dekorasyonunuzu olduğundan daha hoş gösterecektir.

Renk ve desenler bu aydınlatmaların güzel olduğu durumlarda çok ortaya çıkacaktır. Bu yüzden mobilyalarınız ve evinizin diğer kısımlarıyla uyumlu renk ve desenler seçmeniz dekorasyon açısından önem taşımaktadır.

Tüm bunların yanında evinizin veya dekore ettiğiniz odanızın olduğundan büyük görünmesini istiyorsanız hem bu işe yarayacak hemde olması gerektiği gibi ayna işlevi görecek aynalardan faydalanın.

Tüm bunlara dikkat ederek tasarlanan evler her zaman olduğundan daha hoş ve güzel görünecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder