19 Ocak 2011 Çarşamba

Evde dağınıklığa son

 
Evde düzeni seviyorsanız,herşeyin yerli yerinde olmasını,istiyor,çözümler arıyorsanız,dar mekanlar için birkaç öneri...Banyonuzda,yatak odanızda,çocuk odasında,mutfakta hatta anterinizde kolayca uygulabileceğiniz,hem şık hem ucuz depolama çözümleri...
Yatak odanızda herşeyin düzen içinde olması için dolaplarınızda giysilerinizi,gömleklerinizi,aksesuarlarınızı,ayakkabılarınızı birkaç şeffak kutu,askılık,şeffaf torbalar düzen sağlamanıza yardımcı olacaktır.Çekmeceler içi bölücüler,aksesuarlarınızı,kemerlerinizi,gözlüklerinizi yerleştirmek için kullanabilirsiniz.Yatak örtüleriniz,battaniyeleriniz,yastıklarınız vb.yerleştirmek için bölümlere ayrılmış raflar ve kutular birebirdir.


 
Banyonuzda makyaj malzemeleriniz ve banyo ürünlerinizi küçük depolama kutuları,sepetler,kavanozlarda sergileyebilirsiniz.Günlük kullanığınız oje,sabun vb.makyaj malzemelerini kavanozlara yerleştirebilir,havlularınızı sepetlere koyabilirsiniz.Dar alanlarda metal askılıkları tercih edebilirsniz.Cepli bir fileyi de duvarınızıa asarak eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.
 
Pencere önüne yerleştireceğiniz altı dolaplı oturma köşeleri:
 
Rengarenk sepetler:hem dekoratif,hem pratik depolama çözümlerin başında geliyor.Evizin her odasına yerleştirebilirsiniz.Gazetelik dergilik olarak,hobi gereçlerinizi,yastıklarınızı vb.farklı renklerde sepetlere yerleştirdiğinizde aradığınızı kolayca bulabilirsiniz.


 
Çizmelerinizi yerleştirmek için çözüm:dikey çubuklar
 
Mutfak dolabınızı farklı depolama amaçlı kullanabilirsiniz.Mutfak depolama çözümleri burada
 
Çalışma odasında depolama:odanızının rengine uygun kutular,klasörler ve açık raflar,duvar panoları...Genç oda dekorasyonu burada
 
Çekmeceleri:bölümlere ayrılmış çekmeceler kişisel eşyalarınızı düzenlemek için ideal
 
Çocuk odalarında:Etrafa dağılmış oyuncaklar önlemek için açık raflara yerleştirilmiş şeffaf kutular,sepetler, sandıklı puflar,altı çekmeceli yataklar...
 
Aksesuarlarınız:Kolyelerinizi bir askılığa veya banyolarda havlu asmak için kullandığınız metal bir boruya asabilirsiniz.
Küçük bir antreniz varsa ani misafirleriniz geldiği zaman eşyalarını duvara asmak için askılık,çekmeceli bir raflı dolap,kolay ve pratik bir çözüm olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder